VENEIDEN LASKUT JA NOSTOT 2020

Isojen veneiden lasku alkaa perjantaina 22.5.2020 klo 07:00 (paikalle saa tulla hieman aikaisemminkin). Jokainen venekunta huolehtii omalla porukalla veneensä laskun ja pukin siirron. Ilmoittautumiset Carl Hansenille tekstiviestillä 045 120 1737. Pidä vähintään kahden (2) metrin etäisyys kanssaihmisiin.

Kaupunki on osoittanut venesatamiin talvisäilytyspaikat ja kunnostaa näitä paikkoja myös lisää tulevaisuudessa. Uleninrannan osalta sovittiin, että KTPS ja KePS saavat hoitaa yhdessä alueen säilytyspaikkojen järjestelyt. Käytännössä seurat sopivat yhteisen henkilön kanssa järjestelyt (telakkatoimikunnan vastuuhenkilön / Carl Hansen), joka osoittaa paikat. Seurat pyrkivät huolelhtimaan, että Uleninrannasta talvisäilytyspaikat tyhjennetään 16.6.2020 mennessä. Tämä koskee myös veneitä, jotka eivät ole enää aktiivisessa käytössä.