VENEIDEN LASKUT JA NOSTOT 2021

Isojen veneiden lasku alkaa perjantaina 21.5.2021 klo 06:30 alkaen..

Pukkitalkoot ja pihan siivous samana päivänä klo 12:00.

Jokainen venekunta huolehtii omalla porukalla veneensä laskun ja pukin siirron. Ilmoittautumiset Carl Hansenille tekstiviestillä 045 120 1737. Pidä vähintään kahden (2) metrin etäisyys kanssaihmisiin.

Kaupunki on osoittanut venesatamiin talvisäilytyspaikat ja kunnostaa näitä paikkoja myös lisää tulevaisuudessa. Uleninrannan osalta sovittiin, että KTPS ja KePS saavat hoitaa yhdessä alueen säilytyspaikkojen järjestelyt. Käytännössä seurat sopivat yhteisen henkilön kanssa järjestelyt (telakkatoimikunnan vastuuhenkilön / Carl Hansen), joka osoittaa paikat. Seurat pyrkivät huolelhtimaan, että Uleninrannasta talvisäilytyspaikat tyhjennetään kesäkuun puoleen väliin mennessä. Tämä koskee myös veneitä, jotka eivät ole enää aktiivisessa käytössä.